NGS
 

DRAADLOZE MUIS MET OPTISCHE SENSOR EN BLUETOOTH-TECHNOLOGIE

Op voorraad (10 stuks)
  
 
 
 
 

NGS Frizz BT is een draadloos apparaat   (dekking tot 10 m) met  optische sensor  en Bluetooth-technologie . Het is een muis die compatibel is met universele systemen zoals Windows, Mac en Linux. Je kunt het gebruiken met computers en allerlei Bluetooth-apparaten zoals Android-smartphones, tablets of Android-multimediacentra. Er is niets dat hem kan weerstaan!

Het valt op door zijn kleine formaat, ideaal voor gebruik met laptops en is echt comfortabel om mee te nemen op al je reizen.

Dankzij de  optische sensor  en  DPI-selector  kunt u de muissnelheid kiezen tussen:  1000/1600

Het is uitgerust met een schakelaar aan en uit, en heeft op zijn beurt 3 niveaus van energiebesparing, waardoor de muis automatisch naar de slaapstand gaat na een bepaalde periode van inactiviteit (10 minuten). Om het te activeren, drukt u gewoon op een willekeurige knop.

De knoppen  maken al uw taken eenvoudiger op de computer, van surfen op het web, toegang tot uw sociale netwerken, dankzij de precisie van de klik-, aanwijs- en sleepfuncties. Het heeft ook een  scroll  met metalen wiel en rubber in het midden voor een betere grip die je een grote nauwkeurigheid geeft om door lijsten, dia's en afbeeldingen te navigeren.

Ten slotte presenteert NGS Frizz BT een elegante afwerking die rubber aan de zijkanten combineert met een uv-grijs oppervlak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x