HP HP Elitebook 9470m Folio Refurbished Laptop - Intel Core i5-3437U (2 cores) - 128GB SSD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
HP
 

HP Elitebook 9470m Folio Refurbished Laptop - Intel Core
i5-3437U (2 cores) - 128GB SSD
14 inch Tooltip HD scherm Tooltip Intel Core
i5-3437U (2 cores) Tooltip 4 GB werkgeheugen Tooltip 128 GB opslag SSD

Op voorraad (9 stuks)

Alles wat een zakelijke Ultrabook™ moet zijn. Reis met weinig bagage en maximale werkkracht. Met de HP EliteBook Folio, HP's eerste Ultrabook™ met enterprise dockingmogelijkheden, blijft u productief van de luchthaven tot uw bureau. Direct vanuit slaapstand actief om snel projecten te creëren. Dankzij de lange batterijlevensduur bent u tegen elke taak opgewassen. Klaar voor ondernemingen. IT-vriendelijk. Meer business.

Minder dragen. Meer doen.

• Met een dikte van 18,95 mm (¾ inch) is dit onze dunste EliteBook ooit. De HP EliteBook Folio, met een 35,56-cm (14-inch) diagonaal scherm, biedt alle mobiliteit die u van een Ultrabook™ verwacht.


Geavanceerd design.

• Het werk wacht niet, dus zorg dat u in seconden aan de slag kunt met Flash-cache technologie of een solid-state drive.


Lange batterijlevensduur1. Dat heeft een reden.

• U kunt lang werken aan projecten zonder zorgen over opladen. Anders dan bij de meeste Ultrabooks is de batterij niet geïntegreerd, zodat u deze zelf kunt verwisselen. U kunt gemakkelijk een slice-batterij toevoegen om uren langer over stroom te beschikken.


Houd onderweg op meer plaatsen contact.

• Optioneel geïntegreerd HP mobiel breedband met 3G en 4G LTE2 geeft u op meer plaatsen toegang tot internet, bedrijfsnetwerken en e-mail.


Superveilig. Volledig beschermd.

• Alle EliteBook bedrijfssoftware en antivirusbescherming is automatisch inbegrepen in het HP Premier Image3.


De nieuwste processoren. Voor uw beste werk.

• Derde-generatie Intel® Core™ processoren zijn gemaakt voor business. Of het nu Core™ i7, i5 of i3 dual-core processoren4 zijn, u kunt rekenen op controle, veiligheid en remote beheer5 voor een gunstige prijs. Deze ultra-laagvoltage processoren bieden meer controle, veiligheid en remote beheer voor een gunstige prijs.


Een slimme investering speciaal om te reizen.

• De volledig nieuw ontworpen HP EliteBook Folio is berekend op extreme omstandigheden, wordt grondig beproefd en minimaal 115.000 uur getest.


1 Batterijlevensduur varieert afhankelijk van model, configuratie, applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en voedingsinstellingen. De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. 
2 Voor breedbandgebruik is een apart aan te schaffen serviceabonnement nodig. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Verbindingssnelheden kunnen variëren afhankelijk van de omgeving, netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G-compatibiliteit met HSPA+ en LTE. Alleen in de V.S.

3 Gebruik van het HP Image en internettoegang zijn vereist.

4 Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. Voor 64-bits computergebruik op Intel®-architectuur is een computer nodig met een processor, chipset, BIOS, besturingssysteem, stuurprogramma's en toepassingen die de Intel® 64-architectuur ondersteunen. De processor werkt niet (ook niet als 32-bits processor) zonder een BIOS dat Intel® 64 ondersteunt. De prestaties variëren, afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguraties. Intel's nummering relateert niet aan het prestatieniveau.

5 Voor sommige functies van deze technologie – zoals Intel® Active beheertechnologie en Intel virtualisatietechnologie – is aanvullende derde-partij software vereist. De beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor 'virtual appliances' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van de leveranciers van derde-partijsoftware. Microsoft Windows is vereist

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x