NGS
 

NGS ERGONOMISCHE DRAADLOZE MUIS EVO ERGO

NGS Evo Ergo is een draadloze en ergonomische muis die speciaal is ontworpen voor gebruikers van zowel laptops als desktops die er lange dagen voor doorbrengen.

Op voorraad (10 stuks)

Het geavanceerde muisontwerp maximaliseert het comfort van de pols en vergemakkelijkt de navigatie. Ontworpen om een ​​meer natuurlijke positie van de hand, pols en onderarm aan te moedigen, NGS Evo Ergo Mouse helpt te voorkomen dat de pijn van RSI (RSI Syndrome).

Het is uitgerust met 5 knoppen die al uw taken gemakkelijker maken op de computer, van surfen op het web, toegang tot uw sociale netwerken, dankzij de precisie van de klik-, aanwijzer- en sleepfuncties. Het heeft een scroll die je een grote nauwkeurigheid geeft om door lijsten, dia's en afbeeldingen te bladeren.

Dit apparaat heeft draadloze technologie op radiofrequentie bij 2,4 Ghz. Hierdoor kan hij op afstand communiceren met de computer10 meter. 

Dankzij de optische sensor en DPI-selector kunt u de muissnelheid kiezen tussen de volgende: 800/1200/1600/2400 

Deze compacte verticale muis wordt vergezeld door een nano-ontvanger die in de muis zelf kan worden getransporteerd of permanent op de laptop kan worden aangesloten zonder gevaar voor vallen of verlies. Installatie "Plug and Play", je hoeft het alleen maar aan te sluiten en te laten werken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x