NGS
 

NGS HD CAR CAMERA OWL URAL
HD VIDEO - MOUNTING ACCESORIES PARKING MONITOR -MOTION SENSOR

Op voorraad (1 stuks)

Het doel van een dashcam is om u te beschermen in geval van een ongeval waarbij u mogelijk betrokken bent. Dit apparaat registreert een verscheidenheid aan gegevens van binnen en van buiten het voertuig en bewaart deze gedurende een bepaalde periode.

NGS lanceert een compacte HD 720p Dash Cam met hoge resolutie, met een grote hoek van 120º en nachtzicht om u een veiliger gevoel te geven.

Uitgerust met een 4G-lens , een 2-inch scherm en een resolutie van 720 pixels ( tot 1080p geïnterpoleerd ). De beeldkwaliteit is helder en duidelijk, en het kan een veelvoud aan details vastleggen.

NGs Owl Ural heeft een breed gezichtsveld dankzij de hoek van 120 graden waarmee een groot deel van de weg rondom de bestuurder kan worden vastgelegd.

Deze compacte dashcam wordt dankzij het aanzuigsysteem in het dashboard van de auto gemonteerd Door de zuignap kan de camera op een eenvoudige manier worden verwijderd, bevestigd en verplaatst. Dankzij het 360 graden rotatiesysteem kan het in de optimale positie worden scherpgesteld.

Het aansluiten van NGS Owl Ural is net zo eenvoudig als het plaatsen van de meegeleverde autoadapter in de 12 / 24V-sigarettenaansteker. Het bevat ook een interne 200 mAh lithium-polymeerbatterij die kan opnemen terwijl de auto niet draait, binnen een bereik van 15 minuten.

De dashcam heeft de volgende kenmerken:

Loop-opname op een dashcam maakt continu opnemen mogelijk, zelfs als de SD-geheugenkaart de volledige capaciteit heeft bereikt. Dit betekent dat oudere bestanden worden overschreven zodra de SD-kaart de maximale bestandsgrootte heeft bereikt. De dashcam neemt continu op wanneer deze is ingeschakeld, dus hij zal altijd opnemen.

Daarom wordt aanbevolen om een ​​klasse 10 Micro SD-kaart van maximaal 32 GB te installeren. U kunt deze functie annuleren of de opnametijden selecteren.

Nachtzicht Deze functie kan erg handig zijn voor sommige bestuurders die de auto 's nachts moeten gebruiken, wanneer er vaker ongelukken voorkomen. Hierdoor kunt u details in situaties met weinig licht identificeren.

De G-sensor wordt ook geactiveerd om een ​​lopende opname te beschermen. Als een vooraf bepaalde krachtdrempel wordt overschreden, blokkeert de dashcam de video en worden de belangrijke bestanden niet verwijderd door lusopname.

Parking Monitor , alleen wanneer u deze optie activeert, wordt er opgenomen terwijl uw motor is uitgeschakeld en uw auto geparkeerd staat. Als de camera een impact of beweging detecteert, wordt deze wakker en begint met opnemen.

Bewegingsdetectie , als de auto rijdt en opneemt en u stopt het voertuig bij een verkeerslicht, stopbord, enz., Stopt de camera met opnemen totdat u opnieuw start.

 
- INFO
 
TOEVOEGEN AAN WHISH LIST
 
Technische specificaties

- Ingebouwde lithium-polymeerbatterij 200 mAh

- Ingebouwde microfoon

- Ondersteunt Micro SD-kaart (niet inbegrepen) *

- Full HD-interpolatie 1920x1080 @ 30fps

- 5 MP 120º 4G-lens

- Bewegingssensor

- Parkeermonitor

- Nachtzicht

- Meerdere talen

- * SD-kaart moet klasse 6, 8 of 10 zijn

Verpakkingsinhoud

- Uil Ural

- Autolader 12 / 24V

- Mount

- Gebruikershandleiding (16 talen)

- 2 jaar garantiekaart

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x