NGS
 

1000 W STROOMSPREKER MET DUBBELE SUBWOOFER 15 "USB / SD / BLUETOOTH / FM RADIO

Backorder

Volledige DJ-muziekapparatuur met Bluetooth-technologie, 1000 W aan voeding en een uitstekende geluidskwaliteit. Gemakkelijk te vervoeren dankzij de wielen. Uitgerust met SD-, USB-, AUX IN- en FM-radio-ingangen. Verander elke plaats in een authentieke disco en verras je op al je feestjes. 

Voel een indrukwekkende audio-ervaring, transformeer in een authentieke DJ, verlicht uw feest, daag uit met karaoke, ... dit alles en nog veel meer dankzij de vele functies.

Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u muziek eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet afspelen.

FM-radio
Stem af op uw favoriete zenders dankzij de geïntegreerde FM-radiotuner.

USB-poort 
Sluit een USB-geheugen aan en speel al uw digitale bestanden af, compatibel met mp3-, WMA-, WAV- en AAC-formaten.

SD-audio-ingang
Sluit een SD-geheugen aan en speel al uw digitale bestanden af, compatibel met mp3-, WMA-, WAV- en AAC-formaten.

Aux-ingang
Verbindt een externe geluidsbron via een jack-jackkabel van 3,5 mm.

LED-verlichting
Krijg een meer feestelijke sfeer met veelkleurige LED-verlichting geïntegreerd in de luidsprekers. De RGB-lampjes (rood, groen en blauw) worden gesynchroniseerd met het ritme van de muziek, waarbij ze een van de drie vaste kleuren kunnen selecteren of zelfs kunnen uitschakelen via het bedieningspaneel bovenaan.

Materialen
De doos is gemaakt van hoogwaardig hout, biedt een heldere geluidsweergave en een spectaculaire akoestiek.

Ontwerp en mobiliteit
Het elegante, veelzijdige en compacte ontwerp is voorzien van handgrepen aan de zijkanten en wielen voor maximale draagbaarheid en comfort tijdens het rijden.

Opnamefunctie:
bevat een functie om het microfoon- of gitaaringangssignaal op te nemen op een USB- of SD-geheugen dat op de luidspreker is aangesloten.

Egalisatiemodus:
afhankelijk van de verschillende soorten muziek die u wilt afspelen, kunt u verschillende equalisatiemodi selecteren. Er zijn 5 modi opgenomen: Normaal, Rock, Jazz, Klassiek en Pop. 
In elk type equalizer kunt u genieten van verschillende muzikale effecten van hun eigen stijl. Behalve in Normaal, waarin de originele effecten zonder enige wijziging worden bewaard.

Microfooningang
Het heeft een microfooningang en de Karaoke-functie, die eenmaal geactiveerd, het geluid van de muziek vermindert wanneer het signaal op de microfooningang detecteert.

Gitaarinvoer
Het heeft een versterkte gitaaringang zodat u kunt genieten van uw melodieën.

Eenvoudige bediening en afstandsbediening
Het onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak en comfort, omdat het mogelijk is om het te bedienen met de afstandsbediening die het bevat, en het volume te regelen, evenals het handmatig aan en uit te zetten op hetzelfde apparaat dankzij zijn Eenvoudige knoppen zoals via de afstandsbediening. 
Uitgerust met individuele microfoon- en gitaarvolumeregelaars.

LED-display
Het praktische LED-display maakt het gemakkelijk in gebruik, omdat het gegevens weergeeft zoals de bedieningsmodus, radiofrequentie, tracknummer, afspeeltijd, enz.

Aanpassingen van
acute en ernstige acute duizeligheid en schokkende bas die je naar eigen inzicht kunt reguleren.

Voeg extra luidsprekers toe 
Via de audio-uitgang kunt u meerdere luidsprekers in serie aansluiten en meer geluidsvermogen krijgen. (alleen ingeschakeld als de geluidsbron AUX IN is).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x