NGS
 

SMART 16A MAX WIFI-STEKKER - ENERGIEBESPARING - GECONTROLEERD DOOR DE NGS ORB-APP

Op voorraad (2 stuks)

Dankzij de 2,4 GHz wifi-technologie en het uitgangsvermogen van 3680 W (16 A) kunt u eenvoudig de slimme en krachtige apparaten in uw huis beheren. Dit alles met behulp van het IEEE 802.11b / g / n wifi-protocol om huishoudelijke taken automatisch uit te voeren via de gratis app "NGS ORB" op uw smartphone of tablet. Bovendien ondersteunt het een nominale spanning van 100-240V AC bij 50 / 60Hz.

Geen grenzen Niet alle slimme stekkers op de markt hebben een nominale stroom van 16A, dus niet iedereen kan verbinding maken met elk type apparaat , inclusief de krachtigste in uw huis.

Geen zorgen Uitschakelen, inschakelen, programmeren ... Het was nog nooit zo eenvoudig. Beheer het gebruik van uw energie op de meest efficiënte manier, programmeer uw apparaten en controleer bij twijfel of u nooit iets achterlaat . Bespaar energie en creëer zo samen een gemakkelijkere en duurzamere wereld.

Toegang op afstand Jij hebt de macht. Ongeacht de plaats of tijd , vanaf de bank thuis of vanaf de straat, u kunt alles bedienen, zelfs de activiteit van de kleinste in het netwerk, met absoluut comfort met slechts één klik.

Knijp je dag in dag uit . Gebruik het ook dag en dag, bepaal hoe laat je dag begint door het licht uit te laten gaan bij het ochtendgloren, je ochtendkoffie zo te programmeren dat deze erg warm is en geen seconden verspilt. Alles is mogelijk, waarom niet?

Wij waken over uw veiligheid . Dit product voldoet aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Europese regelgeving betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van hun persoonsgegevens en het vrije verkeer van deze gegevens. Slim van binnen, maar ... En van buiten? Het kleine formaat 50 x 50 x 83 mm, waardoor u er meerdere in dezelfde strip kunt aansluiten, en het minimalistische ontwerp maken NGS Loop ideaal voor elk type woning, zonder problemen aan te passen aan allerlei decoraties en omgevingen.

Bovendien is het compatibel met elk apparaat met zowel iOS- versie 8 / hoger als Android- versie 4.1 / hoger. Je kunt het ook synchroniseren met het IFTTT- account en zo eindeloze acties maken. Maar ... waarom zou u het niet verder vereenvoudigen? Laat Amazon Alexa of Google Assistant uw apparaten voor u bedienen.

 
- INFO
 
AAN VERLANGLIJST TOEVOEGEN
 
Technische specificaties

- Gecontroleerd via de applicatie of spraakassistent van Amazon en Google

- Connectiviteit: IEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

- Nominale spanning: 100-240V AC 50 / 60Hz

- Nominale stroom: 16A (max.)

- Maximaal totaal uitgangsvermogen: 3680W

Inhoud van de verpakking

- Lus

- Handleiding

- 2 jaar garantiekaart

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x