Over ons

Marelcom is 16 jaar importeur en distributeur van Compatible inktcartridges, Computer Supplies en Hardware voor de retail in Nederland en België. Wij leveren een totaalassortiment van veel verkochte compatible cartridges en toners voor de scherpste prijzen. Onze NGS Computer Supplies hebben een innovatieve uitstraling en zijn goed van kwaliteit. Het assortiment van NGS technology bestaat uit (draadloze) muizen, Notebooktassen, Adapters, kabels en vele andere technische producten die in 2024 niet meer weg te denken zijn in winkels of webshops.

Als distributeur van refurbished producten draagt Marelcom Handelsonderneming bij aan duurzaamheid door het opnieuw gebruiken van elektronica en andere apparaten. Dit kan helpen om elektronisch afval te verminderen en de levensduur van producten te verlengen.

Marelcom Handelsonderneming zich richt op het leveren van nieuwe notebooks specifiek voor de zakelijke markt. Dit kan een waardevolle toevoeging zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte apparatuur voor hun zakelijke behoeften.

Via www.ngs.eu kunt u meer informatie vinden. Marelcom heeft meerdere vertegenwoordigers op de weg die via goed klantcontact de winkels up-to-date houden. Onze klanten kunnen via onze vertegenwoordigers bestellen, informatie inwinnen en RMA-klachten afhandelen. Daarnaast hebben wij een helpdesk die Ma tot Do van 10.00 uur tot 17.00 uur, Vrijdag van 10.00 tot 16.00 bereikbaar is via 0182-300019 en [email protected].

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x